Овен  Каквото и да правите днес си представяйте резултатите от

...
Овен  Каквото и да правите днес си представяйте резултатите от
Коментари Харесай

Страхотен вторник за четири от зодиите

Овен 

Каквото и да вършиме през днешния ден си представяйте резултатите от вашите дейности. Оставете си авариен вид при положение, че нещата не се получат по този начин, както сте си ги представяли.

Телец

Това е ден за изследвания. Каквото и да вършиме проверете добре изискванията и не прибързвайте с взимането на решения, изключително в случай че се касае за нова работа.

Близнаци

Това е ден за шерване. Каквото и да вземете - дайте част от него на ваш сътрудник или непосредствен. Следобяд ще получите непредвидена задача - направете по този начин, че да я извършите в границите на деня. 

Рак

Това е ден за пътешестване. Неочаквана командировка ще донесе доста позитиви за вашето професионално развиване. Не се колебайте да употребявате чара си при договарянията.

Лъв

Това е ден за разкриване на нови действия. Ако ви липсва придвижване в този момент е моментът да опитате нов спорт. Вложете всичките си старания и отхвърлете предразсъдъците.

Дева

Това е ден, в който ще получите самопризнание. Вероятно сте го чакали толкоз от дълго време, че към този момент не ви е нужно, само че въпреки всичко покажете, че оценявате жеста. 

Везни

Това е ден за реципрочност. Опитайте нещо ново в общуването с колегата ви. Не оставяйте насъбрани неща да помрачат връзките ви.

Скорпион

Това е ден за съгласие. Има някои моменти, към които би трябвало да се върнете, с цел да разберете добре от кое място идва неразбирателството ви с ваши сътрудници. 

Стрелец

Това ден за почистване на сметки. В най-хубавия смисъл. Каквото било-било. Сега се усмихнете и продължете напред с положителни планове. 

Козирог

Това е ден за търсене на ново място. Рутината е това, което ви кара да не се чувствате добре. Огледайте се към себе си и потърсете място, което ще ви разнообрази. 

Водолей

Това е ден за промяна на тактиката. Ако не сте удовлетворени от протичащото се ще би трябвало да се съгласите с някои условия, които ви се оферират от дълго време.

Риби

Това е ден за деяние. Хванете първото си предпочитание, което усетите сутринта и насочете напъните си към постигането му. Каквото и да вършиме - правете го пламенно.

Източник: аctualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР